dinsdag 25 augustus 2009

Hallo

Hallo,

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik deze award ontving van Alexandra.
Ik moet me schamen dat ik hem niet eerder heb laten zien want ik waardeer het zeker dat ik er één krijg en helemaal de reden die ze gaf streelt mijn ego.
Dus bij deze Alexandra…… Heel erg bedankt !!!
Ik geef de award door aan iedereen die dit leest !


Onlangs ook nog twee van Dora ontvangen, maar dan met een opdracht. Bij de eerste award moet ik zeven interessante dingen noemen over mezelf.Na, hier gaan we dan,

1: mijn muziekstijl bijvoorbeeld, die loopt zeer uiteen. Ik hou van de Rolling Stones maar ook van Jan Smit of Bruce Springsteen of Marco Borsato of Nick en Simon of Abba of de Eagels of Duffy of ………. gewoon heel veel eigenlijk.

2: Ik hou me totaal niet bezig met sport, aktief dan. Sport op tv vind ik wel leuk.
Vroeger deed ik aan volleybal en paardrijden en later step maar ik vind het nu genoeg geweest en ik heb er ook geen zin meer in.

3: Voor onweer ben ik doodsbang, vooral ’s nachts !!

4: Ik ben christelijk opgevoed maar geloof niet meer wat er allemaal in de bijbel staat.
Ze kunnen wel zeggen dat het god’s woord is maar het is nog altijd door mensen geschreven.
Toch geloof ik wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik geloof in de verhalen van mensen met een bijna doodervaring.

5 Misschien is het ook interessant om te vertellen dat ik nu al langer dan een uur bezig ben om het vorige punt naar mijn zin neer te zetten en dat ik heel vaak zinnen overnieuw heb geschreven en dat ik nog lang niet tevreden ben over wat er nu staat en dat er nog veel meer over te zeggen is.

6 Ik hou er van om te filosoferen en te praten over het menselijk gedrag en waarom mensen doen, wat ze doen. Zo interessant hoe verschillend mensen zijn en handelen.

7 Het belangrijkste voor mij is mijn gezin maar mijn ouders en mijn zus en haar gezin zijn voor mij ook heel belangrijk.
Ik hoop dat we allemaal nog heel lang gezond blijven en nog veel mooie momenten zullen beleven.


Bij de tweede award hoort de volgende opdracht:
Noem 5 dingen die je leuk vind, behalve scrappen.1 Mijn twee kindertjes maken mij heel gelukkig.

2 Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik vind het leuk om van lego iets te bouwen.
Mijn zoon heeft niet voor niets veel lego.

3 Samenzijn met mijn hele familie ( erg gezellig )

4 Lekker eten

5 Het strand.

Goh, is het me toch gelukt om wat neer te zetten.
Volgende keer weer een kaartje.

Groetjes, Frida

2 reacties:

Blogger Dora zei...

Leuk om de antwoorden te lezen Frida, en wees niet bang hoor, ik heb volgens mij nu 5 of 6 awards in de kast staan, maar kan ze niet overal bij plaatsen, maar vandaag of morgen doe ik er weer één en liever een bericht dan met wat aandacht dan huppekee erbij.
Je antwoorden komen mij wle bekend voor, ik ben niet opgevoed met een geloof, maar heb ook wel een idee dat er meer is, wat dat meer dan ook mag zijn. En inderdaad waarom doen mensen iets, wat is de reden en waarom pakken ze het zo aan. Daar ben ik ook wel mee bezig, vaak nog onbewust ook.
Liefs Dora

30 augustus 2009 om 07:38  
Blogger Nicky zei...

oh wat zijn je antwoorden herkenbaar, en toch zo anders dan die van mij!! raar he. ik vind het trouwens ook erg leuk om te filosoferen over het menselijk gedrag. dat hebben niet veel mensen, dus ik vind het leuk dat bij jou terug te zien!

30 augustus 2009 om 11:23  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage