vrijdag 14 augustus 2009

Mijn meiske en een kaartje

Goedemorgen,

Een foto van Marrit, mijn dochtertje van bijna drie ( oktober )
Volgens mij is ze het makkelijkste kind wat je maar kan wensen. Ze is altijd vrolijk, lacht vaak, huilt bijna nooit, slaapt goed, eet goed enz enz......
Het klinkt een beetje raar om zo over je eigen kind te praten maar ze is gewoon lief.
Soms gewoon te mooi om waar te zijn en dan denk ik wel eens, misschien wordt het wel een hele moeilijke puber of komt er iets anders problematisch. Maar ach zolang dat niet aan de orde is moet ik er maar van genieten.
Volgende keer iets over Steven, die is er natuurlijk ook nog :)
Groetjes, Frida

10 reacties:

Blogger Rozella Meijer-Kern zei...

Ze is ook een scheetje om te zien. Lief koppie......Geniet er maar heerlijk van want voordat je het weet zijn ze groot. En meis..wat maak je toch mooie kaarten. Zo fijntjes....Super.

14 augustus 2009 om 12:22  
Blogger Nicky zei...

oh wat een lief mooi meisje heb je! groot gelijk dat je daar zo blij en tevreden mee bent, geniet daar maar van! je kaartje is weer helemaal top hoor! prachtig!

14 augustus 2009 om 14:36  
Blogger Alexandra zei...

Wat een knappe meid en die ogen, wow. Heerlijk toch dat je het zo getroffen heb met zo'n meid, geniet er maar lekker van, want wie weet wat je inderdaad tijdens de pubertijd staat te wachten, haha. Je kaart ziet er weer prachtig uit. Vind de swirls erbij altijd zo mooi, houd ik wel van.

14 augustus 2009 om 14:38  
Blogger Jolanda zei...

Wat een lekkere schat!
Enne....die is duidelijk niet van de melkboer zeg; wat een kopie van je man!
Lekker van genieten, die tijd gaat veel en veel te snel voorbij!
Groetjes,
Jolanda

14 augustus 2009 om 15:00  
Blogger Floortje zei...

Een moeder kan nooit te trots zijn toch? Enne...misschien heb je gewoon het meisje dat je verdient! (en geen angst om morgen hoor...mijn oudste is nu 14 en nog net zo'n schatje als toen ze 3 was)
Oh ja, en wat de bloemetjes betreft: als jij je favoriete kleurtjes en je adres naar me mailt, zal ik kijken wat de spaanse postbode kan doen, studio-flx@live.nl.
Groetjes, Floortje

14 augustus 2009 om 16:45  
Blogger Lenet zei...

heerlijk toch zo'n dochter! Doet me denken aan die van mij, dezelfde kijkers, krullen en was ook zoo makkelijk .Ik durf te wedden het net zo'n zelfde knuffel is. En ach elke leeftijd heeft z'n charmes hoor. Die van mij is nu 11 en echt wel aan het puberen , maar toch komt ze nog heel graag even een knuffel halen. Geniet gewoon van elk mooi moment, dan komty het helemaal goed..
Je kaart vind ik helemaal super! Prachtig en heel fris.

14 augustus 2009 om 20:31  
Blogger Dora zei...

Wat een knappe meid! En geniet ervan zolang dat nog kan, want ze zijn snel ouder dan je zou willen. Je kaartje is weer om te smullen, schitterend kleurgebruik, en vooral de witte stukken ook gewoon zo gelaten....ik moet er dan altijd wel weer iets op doen;)

14 augustus 2009 om 23:27  
Blogger Unknown zei...

Ik had je eigenlijk al een tijdje niet gezien in het forum, maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen.

Nu ben ik even aan het bloghoppen en kan ik jouw natuurlijk niet overslaan.
Ik kan niet anders zeggen: je hebt stuk voor stuk weer heel mooie kaartjes gemaakt. Doe mij eens een beetje van jouw creatieviteit.

Toodles,
Jolanda

15 augustus 2009 om 07:02  
Blogger Ann zei...

Zou het gewoon zo moeder zo dochter zijn Frida en dan heb ik het niet over het uiterlijk en de mooie krullenbos? Je kaarten blijven om te smullen hoor

15 augustus 2009 om 21:53  
Blogger Joke zei...

Oh, wat een schatje met die mooie krullen. Geniet maar lekker van je makkelijke dochter, je weet inderdaad nooit wat er nog in het vat zit, haha.

Groetjes,
Joke.

Oh ja, prachtige kaart weer, een echte Fridakaart.

21 augustus 2009 om 15:50  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage