maandag 29 december 2008

kaartje

Even een kaartje zonder verhaaltje ( was de bedoeling )Ik vind het soms zo moeilijk om te bedenken wat ik allemaal wel of niet zal schrijven. Ik bedoel, ik weet genoeg maar ik gun me de tijd eigenlijk niet. Ik vind het kaarten maken op zich het leukst maar ik vind het ook leuk dat ik kan laten zien wat ik maak en dat ik daar dan reakties op krijg vind ik nog veel leuker.Dus als ik wat wil laten zien is het ook leuk dat ik er iets bij schrijf en eigenlijk als ik het helemaal goed wil doen, moet ik ook nog er bij zetten wat voor materialen ik gebruik.Maar ik ben ook nog maar net bezig en wie weet doe ik het later wel helemaal zoals ik het wil hebben.Ik wil nog wel benadrukken dat ik kaartjes maken echt helemaal geweldig vind om te doen.De mogelijkheden zijn oneindig en het is zo leuk om van alles uit te proberen.Met foto's scrappen vind ik dat persoonlijk toch anders want dat vind ik het mooiste als alles in één stijl gemaakt is.Als Marrit naar de basisschool gaat dan heb ik weer iets meer tijd hoop ik en dan ga ik misschien wel weer albums scrappen.

Bij dit kaartje heb ik de onderste rand op transparante sheet geplakt met zelfklevende papieren band zodat hij toch blijft staan. Leuk spul hoor, die transparanten. En die zelfklevende band trouwens ook ( Jacobi Drachten )Zo, nu heb ik toch een heel verhaal geschreven hè. Ennnnn, vandaag komt er weer een nieuwe schets van 2s4y daar heb ik weer zin in !!
Bedankt voor het kijken en tot snel :)
Groetjes, Frida

5 reacties:

Blogger J zei...

O Frida; hij is weer ontzettend leuk geworden!!!!! En snap ik het nou goed; alleen de onderste rand is een stukje sheet, de rest gewoon papier?
Kun je nog niet in het designteam van Jacobi? :-)
Groetjes,
Jolanda

29 december 2008 om 20:46  
Blogger Frida zei...

Ha ha ha, Jacobi heeft geeneens een designteam. Ik kan ze daar misschien op ideeën brengen......:)
En dat van die rand klopt, alleen het onderste gedeelte is transparant en de rest papier.
Bedankt weer voor je enthousiaste reaktie !!

29 december 2008 om 21:13  
Blogger Heidi Van Laar zei...

Beautiful! I love the colors and the touch of sparkle!

30 december 2008 om 20:35  
Blogger Peet zei...

Je kaart is supermooi Frida!!!

Fijne jaarwisseling en een heel gelukkig, gezond en creatief 2009
Liefs,
Peet

30 december 2008 om 21:17  
Blogger Marga zei...

Prachtig Frida. Echt helemaal mijn smaak!

1 januari 2009 om 14:54  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage